Φεράν Τόρες: Η πανδημία δεν μου επέτρεψε να χαρώ το Μάντσεστερ

Φεράν Τόρες: Η πανδημία δεν μου επέτρεψε να χαρώ το Μάντσεστερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φεράν Τόρες θέλησε να αιτιολογήσει την επιθυμία του να φύγει από τη Σίτι και να επιστρέψει στην Ισπανία, τονίζοντας πως η κατάσταση με την πανδημία, η απομόνωση και η μοναξιά δεν τον βοήθησαν καθόλου.

Ο νεαρός επιθετικός επαναπατρίστηκε και μάλιστα έκανε τη Μπαρτσελόνα να διαθέσει 55 + 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και να βοηθήσει την ομάδα στη δημιουργία και την εκτέλεση μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο Φεράν Τόρες αποχώρησε από τη Σίτι δίχως να έχει προκαλέσει ιδιαίτερο αντίκτυπο, παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του στέφθηκε Πρωταθλήτρια Αγγλίας και φυσικά έδωσε και το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Ντραγκάο.

«Η πανδημία δεν μου επέτρεψε να χαρώ το Μάντσεστερ όσο θα ήθελα να και να μεγαλώσω τον κύκλο μου, όμως, ήταν εκπληκτικά τα όσα έζησα. Ωρίμασα ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής, κρατάω τις πολύ καλές στιγμές που έζησα στο κλαμπ, όπως επίσης και εσάς, πιστοί οπαδοί της Σίτι» έγραψε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους φίλους των «πολιτών».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X