«Η Παλμέιρας θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του Μπαρμπόσα - Απρόθυμος να παραμείνει ο παίκτης»

«Η Παλμέιρας θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του Μπαρμπόσα - Απρόθυμος να παραμείνει ο παίκτης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να κρατήσει τον Ντανίλο Μπαρμπόσα προσπαθεί η Παλμέιρας αλλά ο Βραζιλιάνος δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «Gazeta Esportiva», πέραν του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ, η κάτοχος του Copa Libertadores δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια διατήρησης του 25χρονου χαφ στο ρόστερ της. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τις τελευταίες ώρες κάνει νέα προσπάθεια να πείσει τη Νις για να ανανεώσει τον δανεισμό του παίκτη.

Ταυτόχρονα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως και ο τεχνικός της Παλμέιρας, Άμπελ Φερέιρα αξιολογεί θετικά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όπως επισημαίνεται, μπορεί να βρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, από τη στιγμή που ο Φελίπε Μέλο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και υπέγραψε με τη Φλουμινένσε.

Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα terra.com.br τονίζει ότι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Παλμέιρας καθώς δεν έχει εδραιωθεί στην βασική ενδεκάδα από τον Αμπελ Φερέιρα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X