Καλύτερος παίκτης της Σέριφ για το 2021 ο Αθανασιάδης

Σέριφ Τίρασπολ: Νοκ άουτ ο Αθανασιάδης με Iντερ
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη διάκριση για τον Γιώργο Αθανασιάδη που ανήκει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από… διάκριση σε διάκριση πάει ο Γιώργος Αθανασιάδης!

Ο τερματοφύλακας που ανήκει στην ΑΕΚ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά την ανάδειξή του ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της Μολδαβίας, αναδείχθηκε και ως ο καλύτερος παίκτης της Σέριφ για το 2021.

Σε ψηφοφορία που διεξήχθη ανάμεσα στους οπαδούς ο 28χρονος κίπερ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων, αφήνοντας πίσω στην κατάταξη τους Σεμπαστιάν Τιλ και Αντάμα Τραορέ.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διεξήχθη ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας, ο τερματοφύλακας της Σέριφ, Γιώργος Αθανασιάδης, είναι ο καλύτερος παίκτης για το 2021. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τιλ και στην τρίτη ο επιθετικός Αντάμα Τραορέ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την ψήφο τους και συγχαίρουμε τον Γιώργο για το τίτλο του καλύτερου παίκτη της Σέριφ για το 2021» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Μολδαβών στα social media.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X