«Ψήνεται» μεταγραφή Μοράτα στη Μπαρτσελόνα

Μοράτα: «Αυτή η ομάδα άξιζε πολλά περισσότερα, το ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρό...» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα, η οποία απέκτησε ήδη τον Φεράν Τόρες και ετοιμάζεται να κάνει την επόμενη κίνησή της τον Ιανουάριο. Στη λίστα του Τσάβι βρίσκεται ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος στη Γιουβέντους.

Ο Ισπανός φορ μετακόμισε στο Τορίνο τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Ατλέτικο, με τον δανεισμό του να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής AS, ο 29χρονος δεν θέλει να συνεχίσει στους «Μπιανκονέρι». Μάλιστα, ο κόουτς των «Μπλαουγκράνα» έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του, όπως και με τον ατζέντη του, Χουάνμα Λόπες.

Συγκεκριμένα, ο Τσάβι τηλεφώνησε ο ίδιος προσωπικά στον Μοράτα για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάστασή του. Ο παίκτης παραδέχτηκε ότι δεν νιώθει άνετα στη Γιουβέντους, καθώς και ότι θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα με «κλειστά μάτια», ενώ από τη μεριά του ο Καταλανός σύμφωνα με το δημοσίευμα, του εξήγησε ότι δεν πρόκειται για έναν εξάμηνο δανεισμό, αλλά ότι ο σύλλογος σκοπεύει να τον κρατήσει.

Τη φετινή σεζόν ο Μοράτα έχει καταγράψει 28 συμμετοχές με τη Γηραιά Κυρία, πετυχαίνοντας επτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X