Τσέφεριν: «Τα ποδοσφαιρικά γεγονότα, μπορούν να συνεχιστούν παρά τον κορωνοϊό»

Τσέφεριν: «Εκαναν μεγάλο λάθος οι ομάδες, χαρούμενοι που είναι πάλι μαζί μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στις οποίες εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης δεν θα σταματήσει παρά τον κορωνοϊό, ο οποίος έχει πλήξει σημαντικά την ποδοσφαιρική Ευρώπη έκανε ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

«Το να ανησυχούμε δεν βοηθάει, θα πρέπει πρώτα να επιλύσουμε τα προβλήματα. Είμαστε ακόμα αισιόδοξοι. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση πέρυσι ήταν χειρότερη από αυτή, επειδή δεν γνωρίζαμε τον ιό που ήταν πιο σκληρός. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι τα μεγάλα γεγονότα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα μπορούν ακόμα να διεξαχθούν και οι θεατές να παραστούν σε αυτά» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο πρόεδρος της UEFA έσπευσε να ασκήσει έντονη κριτική στην επιθυμία που έχει εκφράσει η FIFA για την διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια για να είναι ενδιαφέρον. Επιπλέον, αν γίνεται κάθε δύο χρόνια θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο στις γυναίκες, τα άλλα αθλήματα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι απλά μία άσχημη ιδέα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και θα πρέπει να γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια.Είναι ξεκάθαρο, σχεδόν το 75% των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο απορρίπτει την ιδέα του να πραγματοποιείται η διοργάνωση κάθε δύο χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X