Μπουζουκτσίδικο στη Λάρισα έκανε ρεβεγιόν για να προλάβει τα μέτρα (VIDEO)

Μπουζουκτσίδικο στη Λάρισα έκανε ρεβεγιόν για να προλάβει τα μέτρα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γνωστός τραγουδιστής και επιχειρηματίας στο χώρο της διασκέδασης στη Λάρισα, Θοδωρής Βαρελάς, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που ουσιαστικά βάζουν λουκέτο στη μεταμεσονύχτια ζωή για τις επόμενες ημέρες, κάλεσε φίλους και θαμώνες χθες Τετάρτη (29/12) το βράδυ να γιορτάσουν την έλευση του 2022… δύο ημέρες νωρίτερα.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης Όμικρον είχε ως αποτέλεσμα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης να φέρει νωρίτερα τα μέτρα που θα ίσχυαν στις 3 Ιανουαρίου, καταργώντας παράλληλα τη μουσική στην εστίαση και στη διασκέδαση.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, το «Βαρελάδικο» έκανε την παρακάτω ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

«Τετάρτη βράδυ 29 /12 το πάρτι της Πρωτοχρονιάς νωρίτερα δυο μέρες. Ανοίγουμε απόψε σε πείσμα των καιρών. Ελάτε να το ξημερώσουμε». Από τα videos που κυκλοφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάνε εκεί για μία τελευταία νύχτα διασκέδασης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X