Κοντά στον Κουζέλογλου η ΑΕΚ!

Κοντά στον Κουζέλογλου η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή πάει να κάνει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει βάλει μπροστά το πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ της και μετά την παραμονή του Χάμερ πάει να πάρει και άλλο παίκτη για την ρακέτα της.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κουζέλογλου, που θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ηρακλή μετά την υπόθεση πλαστογραφίας του συμβολαίου του από την διοίκηση της ομάδας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που κοίταζαν εδώ και καιρό τον Κουζέλογλου και κινήθηκαν πολύ γρήγορα για να τον πείσουν να έρθει στην ομάδα. Ο Στέφανος Δέδας επικοινώνησε προσωπικά με τον παίκτη, του εξήγησε το πλάνο που έχει για αυτόν στο σύστημα του και όπως όλα δείχνουν η οριστική συμφωνία είναι πολύ κοντά.

Αν ολοκληρωθεί θα είναι μια σημαντική κίνηση για την ΑΕΚ, αφού ο Κουζέλογλου είναι από τους Έλληνες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα και παίζει σε μια θέση (φοργουρντ/σεντερ) που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από την Ελληνική αγορά. Η απόκτηση του απομακρύνει αυτήν την στιγμή και την περίπτωση του Μάρκους Σλότερ, που η κατάσταση του είχε προβληματίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Στην φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε 18 αγώνες με τον Ηρακλή σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 9.1 πόντους και 5.6 ριμπάουντ σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής, όντας από τους πρωταγωνιστές του «Γηραιού».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X