Σήκωσαν τρόπαιο οι μικροί της ΑΕΚ!

Σήκωσαν τρόπαιο οι μικροί της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το τουρνουά NOVUS CUP για τμήματα Κ12, με την ΑΕΚ να είναι η θριαμβεύτρια του θεσμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη διάκριση για την Κ12 της ΑΕΚ!

Η ομάδα του Χρήστου Κωστή που συμμετείχε στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά «Novus Cup», είχε εντυπωσιακή παρουσία και κατάφερε στο τέλος να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αυτή η διάκριση είναι η απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις κιτρινόμαυρες ακαδημίες, τόσο από τον Χρήστο Κωστή όσο και από τον Ηλία Καλοπήτα, ο οποίος είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Για να φτάσουν όμως εκεί, αρχικά το μεσημέρι επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-3 του Παναθηναϊκού, στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στον τελικό αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό, τον οποίο και νίκησαν με 1-0 για να σηκώσουν το τρόπαιο, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

Ωστόσο, ο δρόμος δεν ήταν… στρωμένος με ροδοπέταλα, από τη στιγμή που στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, ο διαιτητής σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο τερματοφύλακας της Ενωσης, όμως έγινε ο… ήρωας της αναμέτρησης, από τη στιγμή που το απέκρουσε, με τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς, με το Χρήστο Κωστή να γίνεται ένα κουβάρι με τους παίκτες του και να δέχεται τα συγχαρητήρια όλων.

Ετσι, οι μικροί της Ενωσης κατάφεραν να σηκώσουν μία Χριστουγεννιάτικη κούπα και να «σπάσουν» όλη αυτή τη «μαυρίλα» των ημερών.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X