Δυάδα με Τσέλσι και την... αρμάδα του Γκουαρδιόλα

Premier League: Διέλυσε τη Νόριτς 7-0 και παρέμεινε μόνη πρώτη η Τσέλσι (VIDEO)

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League.

Premier League, Τσέλσι – Μπράιτον (21:30): Δεν την έπαιρνε την Τσέλσι για γκέλα στο ματς με την Άστον Βίλα. Μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, οι μπλε ήθελαν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο. Διαφορετικά θα έβλεπαν τη Σίτι να ξεφεύγει πολύ. Και μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Τζέιμς, όμως η συνέχεια ήταν… δική τους. Δύο πέναλτι του Ζορζίνιο και μια κεφαλιά του Λουκάκου υπέγραψαν το τελικό 3-1 της Τσέλσι. Και τη διατήρησαν στο -6 από την πρωτοπόρο Σίτι. Έχει μπροστά της ένα μεγάλο ντέρμπι η ομάδα του Τούχελ, αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αλλά πριν απ’ αυτό οφείλει να κερδίσει την Μπράιτον επίσης εντός έδρας. Με πολλά προβλήματα αφού την… χτύπησε και ο κορωνοϊός, όπως και ολόκληρη την Premier League. Φτάνει όμως σε μια πολύ κρίσιμη καμπή η σεζόν.

Premier League, Τσέλσι – Μπράιτον (21:30): Με λίγα λόγια πιθανότατα να παίζει όλη την εντός συνόρων σεζόν της μέσα στις επόμενες 25 μέρες. Και να πρέπει να αποδείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη για τις φετινές προκλήσεις που της παρουσιάζονται. Απέναντι στην Τσέλσι μια ομάδα με την οποία συμβαίνει το εξής παράδοξο. Έμεινε χωρίς νίκη για 11 σερί ματς. Έχοντας σε αυτά τα ματς ωστόσο μόλις τρεις ήττες και οχτώ ισοπαλίες. Και παρέμεινε εντός δεκάδας παρά την μεγάλη αποχή από τα τρίποντα. Επέστρεψε στις νίκες στην boxing day επικρατώντας 2-0 εντός έδρας της Μπρέντφορντ. Πρώτη νίκη μετά από τις 19 Σεπτεμβρίου παρακαλώ, που είχε επικρατήσει της Λέστερ. Τι θα επιλέξουμε στο στοίχημα; Νομίζω ότι έχει αξία να ποντάρουμε βάσει απόδοσης σε κάτι συγκεκριμένο. Πάμε στοίχημα με 1 & over 2,5 κυρίως λόγω της απόδοσής του. Στο 2.23 (pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι (22:15): Το ματς της δεκαετίας μας πρόσφερε η Σίτι απέναντι στη Λέστερ. Και ήταν η δεύτερη φορά σε δύο χρόνια που στο Έτιχαντ παρακολουθούμε ένα υπέροχο ματς μεταξύ των δύο. Πέρσι είχαμε το εντυπωσιακό 2-5 της Λεστερ. Φέτος ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το τελικό 6-3 που μας… έφτιαξε την έτσι κι αλλιώς εξαιρετική Boxing Day. Με τη Σίτι να προηγείται 4-0 στο ημίχρονο και τη Λέστερ να γυρίζει σε 4-3.Τελικά δύο γκολ ακόμα έφεραν τον θρίαμβο της Σίτι που επιβεβαιώνει την τρομακτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της στην Premier League έχει πετύχει 17 γκολ. Εφτά στη Λιντς, τέσσερα στη Νιούκαστλ, έξι στη Λέστερ. Μυθικά πράγματα από την ομαδάρα του Γκουαρντιόλα.

Premier League, Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι (22:15): Η Μπρέντφορντ δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Μπράιτον. Δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά στο πρώτο μέρος, δεν έβγαλε αντίδραση και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι. Διατηρεί μια διαφορά εννιά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά τίποτα δεν την κάνει να νιώθει απόλυτη σιγουριά. Φυσικά κόντρα στους πρωταθλητές το έργο της μοιάζει με βουνό, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις στο στοίχημα. Στο 19.00 είναι η νίκη των γηπεδούχων. Αλλά εμείς θα ποντάρουμε στον επιθετικό οίστρο της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα και θα περιμένουμε να σκοράρει πολύ σε ένα ακόμα ματς. Πάμε στοίχημα με over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.15 στο (pamestoixima)

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X