Ανήγγειλε rebranding του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

Ανήγγειλε rebranding του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ιάκωβος Φιλιππούσης
Photo Credits: INTIME

Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδας προς τον εκσυγχρονισμό του θεσμού ανακοίνωσε ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγή της διαδικασίας των κληρώσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και rebranding του θεσμού ανήγγειλε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, ανέφερε πως για την πλήρη διαφάνεια της διαδικασίας, οι κληρώσεις που θα γίνονται από εδώ και πέρα, μηχανικά, δηλαδή δίχως την παρέμβαση του χεριού.

Αυτή η αλλαγή είναι στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού αλλά και της διαφάνειας, για τα οποία η ΕΠΟ έχει δεσμευτεί από την ολιστική μελέτη, η οποία ψηφίστηκε τον Αύγουστο. Παράλληλα τόνισε ότι οι κληρώσεις διεξάγονται πλέον παρουσία (και) συμβολαιογράφου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

«Η ΕΠΟ έχει δρομολογήσει εδώ και καιρό ένα rebranding. Σύντομα θα δείτε νέο σχέδιο για τις κληρώσεις και θα είστε όλοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια. Με την ομόφωνη αποδοχή της ολιστικής μελέτης τον Αύγουστο είναι δέσμευση όλων μας ο εκσυγχρονισμός και μεταξύ άλλων η διαφάνεια. Από σήμερα οι κληρώσεις δεν θα γίνεται με ανθρώπινο παράγοντα, δεν θα μπαίνει χέρι στην κληρωτίδα», ανέφερε ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X