Κλοπ: «Αν παίζουμε έτσι, δεν πρόκειται να πιάσουμε τη Σίτι»

Κλοπ: «Το καλύτερο με τη Super League είναι ότι δε συνέβη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «King Power Stadium», η Λίβερπουλ ηττήθηκε 1-0 από τη Λέστερ και ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως αν η ομάδα του έχει αντίστοιχες εμφανίσεις στο μέλλον, δεν έχει ελπίδα να φτάσει τη πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, που απέχει πλέον έξι βαθμούς.

Σε δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε:

«Δεν ήταν στο σχέδιο μας να δώσουμε την ευκαιρία στη Λέστερ να τρέξει στην αντεπίθεση και να δραπετέψει. Αν παίξουμε όπως απόψε (σ.σ. χθες 28/12) δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να πιάσουμε τη Μάντσεστερ Σίτι

Η ήττα είναι μια ήττα. Πρέπει να μάθουμε και θα μάθουμε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μην ξαναχάσουμε με αυτόν τον τρόπο. Χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν ήμασταν ήρεμοι να τον ανακτήσουμε. Αυτό είναι το λάθος μας.

Μου άρεσε η ένταση που βγάλαμε στην αρχή, είχαμε ευκαιρίες, αλλά ορισμένες φορές ξεκινάμε έτσι και στο τέλος χάνουμε τον ρυθμό μας και μετά είναι δύσκολο να τον ξαναβρούμε. Δεν μου αρέσει να έχουμε αυτό το πράγμα στο παιχνίδι μας. Πρέπει να πάμε καλύτερα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X