Ανδρέας Σταματιάδης: Συνάντηση με την ιστορία με φόντο το μουσείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ανδρέας Σταματιάδης: Συνάντηση με την ιστορία με φόντο το μουσείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Σταματιάδης είναι ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δέχθηκε με συγκίνηση τη μακέτα του γηπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Σταματιάδης είναι ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ΑΕΚ και δέχθηκε με συγκίνηση ως συμβολικό δώρο τη μακέτα του γηπέδου της «OPAP Arena».

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

«Μία συνάντηση της Επιτροπής για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ βγαλμένη μέσα από τις χρυσές σελίδες της κιτρινόμαυρης ιστορίας! Ή καλύτερα μια συνάντηση με την ίδια την ιστορία και έναν από τους μεγαλύτερους σε διάρκεια και προσφορά ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου.

Που με απόλυτα καθαρό μυαλό μας παρέδωσε μαθήματα ιστορίας για τη μεταπολεμική ΑΕΚ, την οποία έζησε προλαβαίνοντας να παίξει ακόμα και με τον Κλεάνθη Μαρόπουλο!

Στο πλαίσιο των επαφών με τις μεγάλες δόξες της ΑΕΚ ο Ανδρέας Σταματιάδης δέχθηκε με συγκίνηση ως συμβολικό δώρο τη μακέτα του γηπέδου, το οποίο πάτησε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής σε ηλικία 15 ετών και φυσικά τάχθηκε υπέρ της προσπάθειας που συνεχίζεται για συγκέντρωση αρχειακού υλικού για το Μουσείο της ΑΕΚ, στην οποία θα μετάσχει έμπρακτα με τα κειμήλια της σπουδαίας καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, αθλητής στίβου στα 100 μέτρα, προπονητής αλλά και υπεύθυνος Ακαδημιών.

Μία ολόκληρη ζωή ταυτισμένη με το μεγαλείο της ΑΕΚ!»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X