Νέα μέτρα: Ισχύουν από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης - Στις 15:00 οι ανακοινώσεις Πλεύρη

Πλεύρης: «Ερχονται περιοριστικά μέτρα μετά τις γιορτές»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oλoκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με φόντο την «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

Η επιτροπή των εμπειρογνωμώνων θα συνεδριάσει στις 12:00, ενώ στις 15:00 το απόγευμα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη. Σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (29/12).

Στο τραπέζι έχουν πέσει διαφορετικές επιλογές για το μειωμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του κλάδου.

«Το σύστημα υγείας αντέχει» σύμφωνα με κυβερνητικό στέλεχος με εικόνα της συζήτησης του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της εκστρατείας για την ανακοπή της πανδημίας.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου δήλωνε ότι η μετάλλαξη Όμικρον μας φέρνει σε μια κατάσταση που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν και οφείλουμε να παρέμβουμε αφού τα δεδομένα άλλαξαν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X