Μπακασέτας: Μπήκε αλλαγή στο 46', ασίστ με τακουνάκι στο 48'! (VIDEO)

Μπακασέτας: Μία πρωταθλήτρια στα πόδια του - Ποια ομάδα τον θέλει σαν... τρελή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε τη διαφορά μέσα σε δύο λεπτά αφότου πέρασε ως αλλαγή στο ματς Κυπέλλου της Τράμπζονσπορ, «ξελασπώνοντας» την ομάδα του με ασίστ για το 1-0 κόντρα στη Μπολουσπόρ της β’ κατηγορίας.

Η Τράμπζονσπορ τα έβρισκε… σκούρα για ένα ημίχρονο απέναντι στη Μπολουσπόρ της β’ κατηγορίας, σε εντός έδρας νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «32» του τουρκικού Κυπέλλου. Ο Μανώλης Σιώπης ξεκίνησε βασικός, όχι, όμως και ο Τάσος Μπακασέτας που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί στον πάγκο. Όταν, όμως, ήρθε η ώρα του, ο Έλληνας ηγέτης της ομάδας έκανε αμέσως τη διαφορά. Και δεν του πήρε παρά μόνο δύο λεπτά, για να δημιουργήσει το γκολ που έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας μπήκε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μόλις στο 48′ μοίρασε με «μαγική» επαφή τη μπάλα στον Κοϊτά, ο οποίος μετά από μία προσποίηση εκτέλεσε και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ, για το 1-0 της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος.

Δείτε τη φάση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X