Σύσκεψη Μητσοτάκη - Τσιόδρα την Τετάρτη - Νέες ανακοινώσεις το μεσημέρι

Παιδιά, μήπως αυτή είναι μια λάθος απόφαση;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, το πρωί, στις 9:30 π.μ. για την πανδημία του κορωνοϊού.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών συσκέψεων για την πανδημία που διεξάγονται τρεις φορές την εβδομάδα, θα συμμετάσχουν -μεταξύ άλλων- η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Σημειώνεται ότι αύριο, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής των Ειδικών, με φόντο το νέο αρνητικό ρεκόρ με 21.657 κρούσματα.

Πλεύρης: Νέα μέτρα και πριν την Πρωτοχρονιά, αν κριθεί απαραίτητο

Το πρωί, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι βασικός σχεδιασμός είναι τα όποια μέτρα να παρθούν μετά την Πρωτοχρονιά και πιθανότατα αυτό θα συμβεί, αλλά αν χρειαστεί θα ληφθούν και νωρίτερα. Όπως είπε, βασικό κριτήριο για τη λήψη των αποφάσεων είναι η κατάσταση στο σύστημα υγείας.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι ενδεχομένως τα μέτρα να εφαρμοστούν νωρίτερα «διότι πάντα χρειάζεται να προσαρμόζει κανείς την τακτική του στα μεγέθη της πανδημίας έτσι όπως εξελίσσεται».

Πηγή: kathimerini

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X