ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο του Λάνγκφορντ, πλησιάζει και ο Σλότερ

ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο του Λάνγκφορντ, πλησιάζει και ο Σλότερ
Photo Credits: INTIME

Οι 2 παίκτες βρίσκονται κοντά στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της, ώστε να δώσει στον Στέφανο Δέδα περισσότερες επιλογές στους αγώνες που έρχονται.

Η προσέγγιση που έγινε στον Κιθ Λάνγκφορντ και τον Μάρκους Σλότερ, ήταν μια κίνηση που μπορεί να προσφέρει άμεσες λύσεις στην ομάδα και για αυτό στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν το γρηγορότερο με τις δύο υποθέσεις.

Η περίπτωση του Λάνγκφορντ είναι στην φάση των διαπραγματεύσεων, ώστε να συμφωνήσουν σε διάφορα θέματα που εκκρεμούν από την περσινή σεζόν και όλα δείχνουν ότι θα ξαναγίνει παίκτης της ΑΕΚ σύντομα.

Για τον Μάρκους Σλότερ υπήρχαν κάποιοι ενδοιασμοί για την κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται όσο και για τους τραυματισμούς που μπορεί να βγάλει, αλλά η ΑΕΚ τον θέλει για συγκεκριμένα λεπτά ώστε να δίνει ανάσες μέσα στην ρακέτα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με πιθανότερο αποτέλεσμα την συμφωνία.

Ο Στέφανος Δέδας θα ήθελε να τελειώσουν και οι 2 υποθέσεις σύντομα ώστε να τους έχει από την αρχή του έτους στην ομάδα, με στόχο να είναι έτοιμοι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X