Πειρατές του Ονείρου: «Αντίο Αετέ Κώστα Γενεράκη

Πειρατές του Ονείρου: «Αντίο Αετέ Κώστα Γενεράκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου έστειλα το δικό τους μήνυμα για το χαμό του Κώστα Γενεράκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Πειρατές του Ονείρου

Έφυγε από κοντά μας ένας αληθινά εμβληματικός ΑΕΚτζής ηγέτης, ο σπουδαίος Κώστας Γενεράκης.

Αγάπησε παθολογικά την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και την τίμησε με το σημαντικό έργο του. Υπό την προεδρία του η Ομάδα της Προσφυγιάς διέπρεψε κατακτώντας παλικαρίσια το Πρωτάθλημα του 1992.

Ο Κώστας Γενεράκης ήταν ο αξιαγάπητος Πρόεδρος των Ενωσιτών. Διότι πέραν της μεγάλης συνεισφοράς του στο μεγαλείο της Α.Ε.Κ, υπήρξε και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, ένας υπέροχος άνθρωπος με ήθος, υψηλά ιδανικά και αδιαπραγμάτευτες αρχές. Προσιτός, ευγενής, άνθρωπος αρχοντικός μα και συνάμα λαϊκός, σεβόταν και αγαπούσε βαθιά το λαό της Ένωσης και γι’ αυτό η αγάπη που σκόρπαγε απλόχερα σε αυτόν τον κόσμο, τού επέστρεφε πολλαπλάσια. Ο Κώστας Γενεράκης ήταν από εκείνους τους παλιούς λεβέντες που χαιρόταν κανείς να συναναστρέφεται.

Στάθηκε αταλάντευτος υπερασπιστής και ατσάλινος και σε δύσκολες εποχές. Ο Κώστας Γενεράκης μιλούσε με τόλμη και σοφία για την Α.Ε.Κ όταν πολλοί άλλοι σιωπούσαν.

Στο Νέο μας Γήπεδο – για το οποίο αγωνίστηκε με θαυμαστή συνέπεια από την αρχή ως το τέλος και ο ίδιος – θα φτερουγίζει για πάντα η αγνή και ανιδιοτελής μορφή του για να μας συντροφεύει σε χαρές και σε λύπες, στις παλιές πύρινες μνήμες μα και στους νέους θριάμβους του μέλλοντος.

Η συγκίνησή μας για την απώλεια του είναι τεράστια και οι συνθήκες της συγκυρίας την κάνουν ακόμη μεγαλύτερη. Όταν όμως περάσει  αυτή η σκληρή δοκιμασία της πανδημίας, θα τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπητού μας Κώστα Γενεράκη, έτσι όπως πρέπει  με κόσμο και τις ανάλογες τιμές.

Θερμά συλλυπητήρια στην εξαίρετη οικογένειά του, σίγουρα θα είναι περήφανοι για το ακριβό άρωμα που άφησε ο Κώστας Γενεράκης.

Αντίο ΑΕΤΕ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Έχουμε άλλωστε τόσα να θυμόμαστε από εσένα, σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες, σε ευχαριστούμε για όσα μας δίδαξες.

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X