Ποινές σοκ για τα έκτροπα στο Κύπελλο Γαλλίας!

Ποινές σοκ για τα έκτροπα στο Κύπελλο Γαλλίας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρύς ο πέλεκυς για τις Paris FC και Λιόν, οι οποίες αποκλείστηκαν αμφότερες από το Κύπελλο Γαλλίας, εξαιτίας των επεισοδίων που προκάλεσαν την διακοπή του μεταξύ τους ματς!

Πρωτοφανείς ποινές από την γαλλική αθλητική δικαιοσύνη που αποφάσισε να τιμωρήσει πολύ σκληρά την Paris FC αλλά και την Λιόν για τα επεισόδια που οδήγησαν στην διακοπή του μεταξύ τους αγώνα της 17ης Δεκεμβρίου.

Αμφότερες αποβάλλονται από την φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Γαλλίας (!), ενώ οι ποινές δεν σταματούν εδώ. Οι Παριζιάνοι τιμωρήθηκαν με 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 10,000 ευρώ, ενώ στην Λιόν επιβλήθηκε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, αλλά και πρόστιμο ύψους 52.000, σε μία πολύ σκληρή απόφαση, που έχει σαν στόχο την καταπολέμηση της βίας στα γαλλικά γήπεδα, που βρίσκεται σε τρομακτική έξαρση την φετινή περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X