Ο Πάουλο Σόουζα αφήνει την Εθνική Πολωνίας για τη Φλαμένγκο

Ο Πάουλο Σόουζα αφήνει την Εθνική Πολωνίας για τη Φλαμένγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Βραζιλία αναμένεται, στις αρχές του 2022, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας, ο Πάουλο Σόουζα, για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο και να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της φιναλίστ του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το μόνο «αγκάθι» στην υπόθεση είναι οι απαιτήσεις της πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία από την πλευρά της δεν έκανε δεκτό το αίτημα του Πορτογάλου για λύση του συμβολαίου τους και ζητά αποζημίωση. Ήδη οι παράγοντες της Φλαμένγκο έχουν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για το τελικό ποσό ώστε να “σπάσουν” το συμβόλαιο του 51χρονου Σόουζα, ο οποίος, μάλιστα, θα καταβάλει 300.000 ευρώ από τη δική του τσέπη για να προχωρήσει το deal.

Ο Σόουζα θα υπογράψει για 2+1 χρόνια και ήταν η τελευταία χρονικά περίπτωση στην οποία στράφηκε ο βραζιλιάνικος σύλλογος, έχοντας εξετάσει το προηγούμενο διάστημα αρκετά ονόματα όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Τζενάρο Γκατούζο, ο Χάβι Γκράθια, ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Ζόρζε Ζέσους, αλλά και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X