Σε συζητήσεις με Λάνγκφορντ και Σλότερ η ΑΕΚ!

Σε συζητήσεις με Λάνγκφορντ και Σλότερ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Προσπάθεια για ενίσχυση στην ΑΕΚ

Μια μέρα μετά την μεγάλη νίκη που έφερε την πρόκριση της ΑΕΚ στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου, οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν προσπάθεια για ενίσχυση.

Ο Στέφανος Δέδας που εδώ και καιρό παίζει με ένα ρόστερ 8 παικτών, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών και κορονοϊού, προσπαθούσε να βρει λύσεις ώστε να έχει περισσότερους διαθέσιμους παίκτες. Με δεδομένη την ύπαρξη των ban που απαγορεύουν μεταγραφές ξένων παικτών που βρίσκονται σε άλλες ομοσπονδίες, στράφηκε σε δύο περσινούς παίκτες της Βασίλισσας. Ο λόγος για τον Κιθ Λάνγκφορντ και τον Μάρκους Σλότερ.

Οι δύο Αμερικανοί δεν έχουν παίξει σε άλλη ομάδα φέτος και ως εκ τούτου τα letter of clearance τους βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα και μπορούν να παίξουν άμεσα στην ΑΕΚ. Ο προπονητής της ΑΕΚ επικοινώνησε και με τους δύο, λέγοντας τι θέλει από αυτούς και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία, ώστε να επιστρέψουν στην ομάδα.

Ο Λάνγκφορντ δεν βρήκε ομάδα το καλοκαίρι να αγωνιστεί αφότου έφυγε από την Ένωση, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία και για αυτόν να παίξει μπάσκετ, ενώ και η ΑΕΚ ψάχνει έναν παίκτη που να έχει ικανότητα στο ένας εναντίον ενός με εύκολο σκορ, οπότε και οι δύο πλευρές θα είναι ευχαριστημένες από το deal.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Μάρκους Σλότερ. Η ΑΕΚ μετά τον τραγικό χαμό του Γέλοβατς, δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει ούτε αγωνιστικά, αλλά ούτε και ως παρουσία, για αυτό στράφηκε στον Σλότερ. Οι άνθρωποι της ομάδας τον γνωρίζουν καλά και ξέρουν πόσο σημαντικές βοήθειες μπορεί να δώσει στην άμυνα αλλά και λεπτά ξεκούρασης στους επιβαρυμένους παίκτες ρακέτα που έχει η ομάδα.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με τους δύο παίκτες και θα ήθελαν να τους κλείσουν το συντομότερο, σε μια κατάσταση win-win και για τις δύο πλευρές. Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί με δύο πολύ έμπειρους παίκτες που θα μπορούν να δώσουν λύσεις παρά την απαγόρευση μεταγραφών και οι παίκτες θα παίξουν ξανά μπάσκετ από το καλοκαίρι που είναι χωρίς ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν νεότερα για να δούμε αν οι συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνίες.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X