ΛΔ Κονγκό: Επίθεση αυτοκτονίας σε εστιατόριο - Οκτώ νεκροί (VIDEO)

ΛΔ Κονγκό: Επίθεση αυτοκτονίας σε εστιατόριο - Οκτώ νεκροί (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βομβιστής-καμικάζι σκότωσε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δεκατρείς πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος μέσα σε μπαρ-εστιατόριο στην πόλη Μπένι, στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, με τις αρχές της περιοχής να επιρρίπτουν την ευθύνη για την ενέργεια στην τζιχαντιστική οργάνωση Συμμαχικές Δημοκρατικές Δυνάμεις.

«Μέχρι στιγμής, ο προσωρινός απολογισμός ανέρχεται σε οκτώ νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου λοχαγού της 22ης ταξιαρχίας που βρισκόταν στο εστιατόριο μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του», καθώς και του δράστη, διευκρίνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Πατρίκ Μουγιαγιά, υπουργός Επικοινωνίας και εκπρόσωπος της κονγκολέζικης κυβέρνησης.

«Έχουμε επίσης 20 τραυματίες, ανάμεσά τους δύο νεαρά κορίτσια, δύο νεαρά αγόρια, δύο κυρίες που υπέστησαν ρήξη εσωτερικών οργάνων, δύο κυρίες σοβαρά τραυματισμένες» και καθώς και δύο τοπικούς αξιωματούχους, απαρίθμησε.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X