Premier League: Ανεβαίνει η Τότεναμ, 3-0 τη Κρίσταλ Πάλας (VIDEO)

Premier League: Ανεβαίνει η Τότεναμ, 3-0 τη Κρίσταλ Πάλας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ διέλυσε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας και έχοντας 3 ματς λιγότερα βρίσκεται πλέον στο -6 από την 4άδα.

Η δουλειά του Αντόνιο Κόντε στο Λονδίνο, ήδη αποδίδει καρπούς. Τα αποτελέσματα έρχονται πλέον για τους Spurs, που είναι πλέον 5οι και στο -6 από την Αρσεναλ, από την οποία έχουν τρεις αγώνες λιγότερους. Συνέχισε την παράδοση στην Boxing Day ο Χάρι Κέιν, δίχτυα βρήκαν και Σον, Λούκας Μόουρα.

Επειτα από ένα πρώτο 20λεπτο χωρίς πολλά πράγματα, η Τότεναμ τα έκανε όλα μαζεμένα. Στο 25’ ο Λούκας Μόουρα έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά από κοντά, όμως στα επόμενα λεπτά ήταν πρωταγωνιστής. Πως; Με γκολ και ασίστ. Στο 32’ έφυγε από δεξιά και έδωσε στον Κέιν, ο οποίος έκανε εξαιρετικό τελείωμα για το 1-0. Ο Αγγλος επιθετικός παρέμεινε έτσι συνεπής στην Boxing Day καθώς σε 6 αγώνες έχει πετύχει πλέον 9 γκολ, πιάνοντας την επίδοση του Ρόμπι Φάουλερ. Επίσης, ο 28χρονος έχει πλέον 5 γκολ σε 5 αγώνες με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας.


Δύο λεπτά αργότερα, οι Spurs πήραν καθαρό προβάδισμα νίκης όταν ο Εμερσον αυτή τη φορά έφυγε από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα για τον Λούκας ο οποίος με δυνατό άλμα και κεφαλιά έγραψε το 2-0. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Πάλας στο 37’ όταν ο Ζαχά εκνευρίστηκε και αντέδρασε σπρώχνοντας τον Ντάβιντσον Σάντσες, ο οποίος δεν του είχε κάνει τίποτα. Ο Ιβοριανός είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Οπως ήταν αναμενόμενο και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιους είδους ματς, στην επανάληψη δεν είδαμε πολλά πράγματα. Η Τότεναμ έβαλε απλά το κερασάκι στην τούρτα στο 84’ με τον Σον να μην μένει παραπονεμένος και να σκοράρει και αυτός για το τελικό 3-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X