Αντετοκούνμπο: «Απόλαυσα τις μέρες που έμεινα εκτός λόγω covid, χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα»

Αντετοκούνμπο: «Απόλαυσα τις μέρες που έμεινα εκτός λόγω covid, χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο ήταν ορεξάτος μετά τη σπουδαία εμφάνισή του κόντρα στους Σέλτικς και τη μεγάλη ανατροπή των Μπακς και παραδέχτηκε πως δεν… χαλάστηκε που έμεινε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

«Απόλαυσα κάθε στιγμή, δεν θα πω ψέματα. Μετά από μερικές ημέρες μπορούσα να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, είδαμε ταινίες, απολαύσαμε τα Χριστούγεννα. Κοιτώντας το θέμα εγωιστικά, χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τους συμπαίκτες σου να παλεύουν σκέφτεσαι ότι θες να είσαι μαζί τους», ανέφερε ο ηγέτης των «ελαφιών».

Για το αν αισθάνθηκε κάτι πριν βγει θετικός και πώς ήταν σωματικά, απάντησε πως:

«Ένιωθα καλά, επέστρεψα στο Μιλγουόκι και βρέθηκα θετικός. Μπήκα στο πρωτόκολλο στο σπίτι μου. Ήμουν κυρίως στο υπόγειο, έβλεπα ταινίες, έτρωγα σνακς και έπινα πολλά υγρά. Ήταν δύσκολα, ήταν δύσκολα. Το να βλέπω την ομάδα να παίζει, ένιωθα ότι δεν βοηθάω. Πρέπει όμως να είσαι ασφαλής. Ένιωσα καλύτερα όμως, βγήκα αρνητικός και επέστρεψα. Βρέθηκα στο παρκέ για 2 ημέρες για να βρω ρυθμό και να φύγει η σκουριά, έτρεξα και επέστρεψα. Μου έλειψε το μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X