Γκρίλις: «Είναι πολύ πιο δύσκολο απ' όσο πίστευα ότι θα ήταν»

Γκρίλις: «Είναι πολύ πιο δύσκολο απ' όσο πίστευα ότι θα ήταν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Sky Sports, ο Τζακ Γκρίλις, για την απόκτηση του οποίου οι «Πολίτες» κατέβαλαν στις αρχές Αυγούστου 117,5 εκατομμύρια ευρώ) στην Άστον Βίλα, τόνισε:

«Τα έχω πάει καλά ως τώρα. Έχω τόσα πολλά ακόμη να δώσω. Είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο πίστευα ότι θα ήταν. Συνεχίζω να μαθαίνω και να προσαρμόζομαι. Έχω ακούσει ότι πήρε ένα χρόνο σε κάποιους να προσαρμοστούν εδώ, επομένως ίσως θα είναι το ίδιο για μένα. Θέλω να σκοράρω περισσότερο και να “φτιάξω” περισσότερα γκολ την επόμενη χρονιά.

Είναι τρελό, επειδή τα στάνταρ εδώ είναι τόσο ψηλά εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι απίστευτο και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο (σ.σ. η Σίτι) είναι τόσο επιτυχημένοι στη διάρκεια των χρόνων.

Οταν περνάς ένα κακό διάστημα, ο κόσμος ρωτάει αν αξίζεις τα χρήματα – πού είναι τα γκολ του, πού είναι οι ασίστ του; Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά πρέπει να το βλέπω ως ένα προνόμιο ότι ο σύλλογος ήθελε να δαπανήσει τόσα πολλά χρήματα για μένα κι ελπίζω ότι θα μπορέσω να τους ξεπληρώσω με γκολ και τρόπαια».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X