Σοκ στην Αλγερία: 30χρονος ποδοσφαιριστής «έσβησε» μέσα στο γήπεδο (VIDEO)

Σοκ στην Αλγερία: 30χρονος ποδοσφαιριστής «έσβησε» μέσα στο γήπεδο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τα αποδυτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η ποδοσφαιρική κοινότητα της Αλγερίας. Όπως έγινε γνωστό, ο Σοφιάν Λουκάρ έσβησε μέσα στο γήπεδο αφού υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο Λουκάρ είχε συγκρουστεί με αντίπαλο στο κεφάλι, είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο πως μπορεί να συνεχίσει. Τελικά, δέκα λεπτά μετά την επιστροφή του στο ματς έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι και να ξεψυχά λόγω καρδιακής προσβολής αφού δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο, με το ματς φυσικά να διακόπτεται οριστικά.

Η ιστορία του άτυχου ποδοσφαιριστή είναι σπαρακτική αφού προ μηνών είχε χάσει το ένα του παιδί, χωρίς να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου.

Παράλληλα, ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες των συμπαικτών του που δεν μπορούν να κρατήσουν στα αποδυτήρια τα δάκρυά τους και τη στεναχώρια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X