Ηλεία: Ηλικιωμένος περίμενε μέσα στη βροχή επί μια ώρα ασθενοφόρο - Ξαπλωμένος στο δρόμο (VIDEO)

Ηλεία: Ηλικιωμένος περίμενε μέσα στη βροχή επί μια ώρα ασθενοφόρο - Ξαπλωμένος στο δρόμο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία για ηλικιωμένο, ο οποίος είχε ατύχημα ωστόσο χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ηλικιωμένος στην Αμαλιάδα, έπεσε το μεσημέρι των Χριστουγέννων στο δρόμο και τραυματίστηκε, ωστόσο περίμενε μία ώρα μέσα στη βροχή προκειμένου να πάει ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε σπίτι του αργά το μεσημέρι όταν γλίστρησε, στα νερά της βροχής και έπεσε στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με το ilia.news.

Περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε μέσα σε ένα λεπτό όχημα και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας αλλά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ… πουθενά.

Τα τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ αλλεπάλληλα, ενώ οι πυροσβέστες για να προστατεύσουν τον τραυματία τον σκέπασαν με αδιάβροχο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, περιμένοντας το ασθενοφόρο το οποίο ήρθε μία ώρα μετά αφού βρισκόταν στη Ζαχάρω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X