
Ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Άντερ Ερέρα παραχώρησε συνέντευξη στην Mundo Deportivo και αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι.
«Ο Κιλιάν θα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά όλοι συμφωνούμε ότι ο Λίο είναι το νούμερο ένα χωρίς αμφιβολία.. Ο Εμπαπέ είναι ταπεινός και θέλει να μάθει από τον Μέσι.
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο καλύτερος Ισπανός αμυντικός στην ιστορία και ένας από τους καλύτερους σε διεθνές επίπεδο. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο Κιλιάν πρόκειται να γίνει θρύλος του ποδοσφαίρου.
Υπάρχει περιθώριο να προσπαθήσει η Παρί να ανανεώσει τον Εμπαπέ. Έχουμε πολλά παραδείγματα ποδοσφαιριστών που το έχουν κάνει από τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο ή μέχρι τον Απρίλιο. Υπάρχει χρόνος. Θέλω επίσης να μείνει, γιατί θέλω να περιτριγυρίζομαι από τους καλύτερους και γιατί θέλω να έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω.
Πάνω από όλα όμως υπάρχει σεβασμός. Έφυγα και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος του συμβολαίου μου και ήθελα να με σεβαστούν, καθώς είχα την επιλογή να φύγω».

Madison Beer: Τα αβυσσαλέο ντεκολτέ της «έριξε» το Instagram – Ποζάρει με τα εσώρουχα και ξετρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό (ΦΩΤΟ)

My Style Rocks: Σάλος με τα μαγειρέματα στις βαθμολογίες – Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική! (VIDEO)

Σκόραρε πέντε γκολ ο Μήτρογλου στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Rheurdt-Schaephuysen

Ντέμης: «Η διαφορά στα δοκάρια ήταν μεγάλη – Θα γίνει ότι λέει ο κανονισμός, δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να τα ψάχνει» (VIDEO)

Ζανέτι: «Βρήκα τον εαυτό μου στην Ίντερ, είπα όχι στη Ρεάλ»