«Στην Πορτογαλία ο Σεμέδο, περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Πόρτο»

«Τελειωμένη η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Πορτογαλία για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο, με την ελπίδα ότι με την επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος, θα έχει ολοκληρωθεί και η μετακίνησή του στην Πόρτο.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Πόρτο, ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Επιθυμία των δράκων είναι ο δανεισμός του Σεμέδο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι που θα ανέρχεται στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Μία πρόταση η οποία δεν είναι αποδεκτή από τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίο σύμφωνα με τους Πορτογάλους επιμένουν για την άμεση πώληση του 27χρονου στόπερ έναντι 6 εκατομμύριων ευρώ.

Αυτή τη φορά νέο δημοσίευμα από την «Ojogo», αναφέρει ότι ο Πορτογάλος αμυντικός, εκμεταλλευόμενος την άδεια που έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λόγω εορτών, επέστρεψε στην πατρίδα του και ελπίζει πως με την επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος, θα έχει ολοκληρωθεί και η μετακίνησή του στην Πόρτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X