Μπουφόν: «Με την απόκτηση του Ρονάλντο η Γιουβέντους έχασε το DNA της»

Μπουφόν: «Με την απόκτηση του Ρονάλντο η Γιουβέντους έχασε το DNA της»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη ότι η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο περισσότερο έβλαψε παρά βοήθησε την Γιουβέντους εξέφρασε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα 44 και συνεχίζει να αγωνίζεται, μίλησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «TUDN» για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

«Όταν επέστρεψα στην Γιουβέντους μετά από την Παρί έζησα δύο σεζόν μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δουλέψαμε πολύ καλά μαζί αλλά πιστεύω ότι η Γιουβέντους έχασε το DNA της ομάδας. Το 2017 είχαμε φτάσει στον τελικό επειδή το σύνολο ήταν ισχυρό και ενωμένο. Ίσως αν είχα κατακτήσει το Champions League, να είχα ήδη αποχωρήσει από τη δράση επειδή δεν θα είχα κάποιο σημαντικό στόχο να κυνηγάω» ανέφερε ο Μπουφόν, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν κάνει πλάνα για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

«Θα μου άρεσε να παίξω στο Μεξικό ή στις ΗΠΑ. Είναι εμπειρίες που θα μου άρεσε να ζήσω αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω μετά, αν θα γίνω ατζέντης ή προπονητής» απάντησε ο πορτιέρο της Πάρμα, ο οποίος αποθέωσε και τον… διάδοχό του, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, λέγοντας:

«Εκείνος, ο Όμπλακ, ο Κουρτουά και ο Τερ Στέγκεν είναι όλοι μεγάλοι τερματοφύλακες. Εκείνος που μπορεί να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου είναι ο Τζίτζιο επειδή τη δυνατότητα να ξεχωρίσει μέσα σε έναν χρόνο από τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X