«Μαυροπάνος ή Σλότεμπεργκ οι εκλεκτοί της Ντόρτμουντ»

«Μαυροπάνος ή Σλότεμπεργκ οι εκλεκτοί της Ντόρτμουντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντόρτμουντ ψάχνει στόπερ για το καλοκαίρι και ο Μαυροπάνος είναι ένας εκ των δύο υποψηφίων.

Ιδιαίτερα θερμό προμηνύεται το προσεχές καλοκαίρι για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, του οποίου το όνομα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της μεταγραφικής λίστας της Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η Μπορούσια θα κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι για στόπερ και έχει δύο ονόματα στη λίστα της. Ο ένας είναι ο 22χρονος διεθνής Γερμαν΄ς σέντερ μπακ της Φράιμπουργκ, Νίκο Σλότεμπερκ και άλλος ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος που κάνει εξαιρετική χρονιά στη Στουτγκάρδη.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αμφότεροι έχουν ήδη φτιαγμένο φάκελο στο επιτελείο της Ντόρτμουντ και αναμένεται το καλοκαίρι να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να αποκτηθεί ένας εκ των δύο παικτών.

Επισημαίνεται, βέβαια, πως ο Μαυροπάνος δεν ανήκει τυπικά στη Στουτγκάρδη, αλλά στην Άρσεναλ, στην οποία οι Σουηβοί, εφόσον παραμείνουν στην Bundesliga, θα πρέπει να καταβάλλουν τρία εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X