Λίβερπουλ: Η ατάκα του Κλοπ στο ημίχρονο ήταν... η μισή επαναφορά (vid)

Λίβερπουλ: Η ατάκα του Κλοπ στο ημίχρονο ήταν... η μισή επαναφορά (vid)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ στηριζόταν στη δύναμη του «Άνφιλντ» και θέλησε να το μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με την Λέστερ για το Carabao Cup.

Έχοντας μάθει πολύ καλά πως στο συγκεκριμένο γήπεδο συμβαίνουν ποδοσφαιρικά θαύματα και από τις εξέδρες μεταφέρεται στον αγωνιστικό χώρο μια ανεξήγητη δύναμη και ώθηση για το αποτέλεσμα που κυνηγάει η ομάδα, ο Κλοπ επιχείρησε να «χτυπήσει» στο συναίσθημα των παικτών του.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης της Τετάρτης, Κουίβιν Κέλεχερ, προτού δει τους Ζότα και Μιναμίνο να σκοράρουν και να κάνει εκείνος δυο επεμβάσεις στα πέναλτι για να εξασφαλιστεί η πρόκριση στα ημιτελικά του LeagueCup, άκουσε από τον Kloppo να λέει στ’ αποδυτήρια στο ημίχρονο:

«Αν καταφέρετε να βάλετε ένα γκολ και να μειώσετε σε 3-2, τότε ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και θα σας δώσει ώθηση, οπότε τότε όλα θα μπορούν να συμβούν».

Την αποκάλυψη της ατάκας αυτής έκανε ο νεαρός πορτιέρε μετά τη λήξη του ματς και ο Kloppo φυσικά δικαιώθηκε για τον τρόπο που προσπάθησε να πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X