Τρέλανε κόσμο η Λίβερπουλ με πρόκριση (8-7, 3-3 κ.δ.) από το... πουθενά επί της Λέστερ

Τρέλανε κόσμο η Λίβερπουλ με πρόκριση (8-7, 3-3 κ.δ.) από το... πουθενά επί της Λέστερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1 στην ανάπαυλα, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μιναμίνο στο 90+5′ και στα πέναλτι ο Κέλεχερ οδήγησε τους «κόκκινους» στα ημιτελικά με δυο αποκρούσεις!

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ’ ολοκλήρου στις «Αλεπούδες», με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να σκοράρει τρεις φορές, με τους Βάρντι (9′, 13′) και Μάντισον (37′). Η Λίβερπουλ με σκόρερ τον Τσάμπερλεϊν είχε μειώσει προσωρινά στο 19′ σε 1-3.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιούργκεν Κλοπ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο Κονατέ, Μίλνερ και Ζότα. Οι αλλαγές αυτές έφεραν ισορροπία, με τον τελευταίο μάλιστα στο 68′ να σκοράρει για το 2-3.

Παρ’ όλα ταύτα, η Λέστερ στα τελευταία 20 λεπτά έδειχνε να ελέγχει την πρόκριση παρά την πίεση των «Κόκκινων». Ομως στο 90+5 ήρθε ο Μιναμίνο για να φέρει το ματς στα ίσια και να στείλει το ματς στα πέναλτι.

Στη «ρώσικη ρουλέτα», ο Κουίβιν Κέλεχερ έκλεψε όλη τη δόξα και απέκρουσε τις προσπάθειες των Τόμας και Μπέρτραντ, με τον Μιναμίνο να σουτάρει πολύ ψηλά από πλευράς «κόκκινων» και την ομάδα του λιμανιού με το 5-4 να προκρίνεται στα ημιτελικά για πρώτη φορά από τη σεζόν 2016-2017!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X