Εξελίξεις με Δέδα στην ΑΕΚ - Όλα ανοιχτά για το μέλλον του!

Εξελίξεις με Δέδα στην ΑΕΚ - Όλα ανοιχτά για το μέλλον του!
Photo Credits: INTIME

Ισχυρές πιέσεις δέχεται ο Στέφανος Δέδας για επιστροφή στην Χαποέλ Χολόν

Την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμάζεται να δώσει το αποχαιρετιστήριο της παιχνίδι στην Ευρώπη για φέτος, άνοιξε για τα καλά θέμα με την παραμονή του Στέφανου Δέδα.

Ο Έλληνας τεχνικός εδώ και αρκετές μέρες, δέχεται στενό μαρκάρισμα από την πρώην ομάδα του για να επιστρέψει. Η Χαποέλ Χολόν, που με τον Δέδα στο τιμόνι της έκανε μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία της, επιθυμεί την επιστροφή του, καθώς είναι απογοητευμένοι από τον νυν προπονητή, τον Ιταλό Μπουσκάλια. Παρόλο που ο προπονητής της ΑΕΚ, τόσο καιρό δεν το σκεφτόταν, η αδυναμία ενίσχυσης της ομάδας (13 ban) και η κατάσταση και τα πολλά ανοικτά μέτωπα, τον κάνει να το σκέφτεται πλέον.

Από την μεριά της η ΑΕΚ, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην θέληση του Δέδα να επιστρέψει στο Ισραήλ, αφού έτσι θα γλιτώσει και το κλειστό διετές συμβόλαιο που έχει, ύψους 250 χιλιάδων ευρώ. Τα πράγματα αυτήν την στιγμή είναι αρκετά ρευστά και θα υπάρξουν εξελίξεις μετά το παιχνίδι με την Τρεβίζο για το μέλλον του Στέφανου Δέδα στην ομάδα, με τα ενδεχόμενα να είναι όλα ανοιχτά.

Από την μεριά της η ΑΕΚ πάντως διέψευσε τις φήμες με ανακοίνωση που έβγαλε και αναφέρει:

«Με αφορμή νέα δημοσιεύματα-παραλήρημα, σε μία χρονιά αδυσώπητη και εχθρική κατά της Ομάδας μας, για τα οποία έχουμε αναφερθεί κατά κόρον στο πρόσφατο παρελθόν, ανακοινώνεται, ότι:

Η ΑΕΚ ΒC περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον προπονητή της, Στέφανο Δέδα, με τον οποίο συμφωνήσαμε, από τις 29/06, να πορευτούμε μαζί έως το 2023.

Η ανηφορική, αλλά έντιμη πορεία του Οργανισμού μας συνεχίζεται…»

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X