Παπασταμάτης: «Μας δίνει ώθηση για να κρατήσουμε την ΑΕΚ ψηλά»

Παπασταμάτης: «Να καταστήσουμε την ΑΕΚ μια σταθερή ευρωπαϊκή δύναμη»
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ για την υποψηφιότητα της ομάδας ως κορυφαία ομάδα της χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παραβρέθηκε σήμερα σύσσωμη στα βραβεία του ΠΣΑΤ όπου ήταν υποψήφια για κορυφαία ομάδα της χρονιάς.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης με δήλωση του εξέφρασε την χαρά και την τιμή για την παρουσία της ομάδας στην γιορτή των κορυφαίων και τόνισε πως η υποψηφιότητα αυτή τους δίνει ώθηση για να διατηρήσουν την ομάδα ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Ήταν μεγάλη μας η χαρά και η τιμή που η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα σε αυτή τη σπουδαία γιορτή του ΠΣΑΤ και που ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες στις τρεις κορυφαίες ομάδες της χώρας μας. Είναι μια επιβράβευση για την προσπάθειά μας και τους κόπους αυτής της ομάδας, αλλά παράλληλα και μια τεράστια ώθηση για να συνεχίσουμε να κρατάμε την ΑΕΚ ψηλά, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στη συνέχεια συνεχάρη την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών αναδείχτηκε κορυφαία ομάδα της χρονιάς και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό: «Πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης που πήρε το βραβείο, αφού πρώτα είχε πάρει το καλοκαίρι, το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το χρυσό στις καρδιές μας. Εύχομαι να είναι όλοι οι αθλητές, όλες οι αθλήτριες και όλοι οι Έλληνες, δυνατοί και υγιείς για να απολαμβάνουν στο μέλλον, όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X