Με ψαλιδάκι του Γιούση η ΑΕΚ Β' «καθάρισε» (1-0) τον Αστέρα Βλαχιώτη!

Με ψαλιδάκι του Γιούση η ΑΕΚ Β' «καθάρισε» (1-0) τον Αστέρα Βλαχιώτη!
Photo Credits: INTIME

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ Β' καθώς με γκολάρα του Γιούση κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη στην Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην Super League 2 καθώς με γκολ του Χρήστου Γιούση επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη στην Ριζούπολη σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη, η Ενωση επέστρεψε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς προσπέρασε τον Λεβαδειακό.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ Β’ να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 17ο λεπτό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Γερολέμου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 23ο λεπτό οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Αστέρας Βλαχιώτη έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λεωνιδόπουλου. Στο 32ο λεπτό ο Γιούσης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Κορνέζος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, η ΑΕΚ Β’ είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς να είναι όμως ιδιαιτέρως απειλητική. Στο 55ο λεπτό ο Παρράς έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά τόσο ο Ιατρούδης, όσο και ο Γκαρσία δεν πρόλαβαν να τη στείλουν στα δίχτυα. Εν τέλει, το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πέτυχε ο Χρήστος Γιούσης στο 69ο λεπτό με τρομερό ανάποδο ψαλίδι μετά από γέμισμα του Γιαννούτσου.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, το 1-0 διατηρήθηκε και η ΑΕΚ Β’ πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς (85′ Κάτσικας), Μπάμπης, Ρουκουνάκης (46′ Χριστόπουλος Ευθ.), Γκαρσία (64′ Αμούρ), Γερολέμου, Γιούσης (85′ Αρβανίτης), Ιατρούδης (90+1′ Χριστόπουλος Απ.).

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Μαϊσουρατζε (86′ Οφολί Κουαϊέ), Λάμτσε, Ζαϊμι (75′ Τουλίκας), Παπουλής (75′ Δημήτρουλας), Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Σοκολάροφ, Σάνι (28′ Ρόδης).

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X