Ιτούδης: «Νιώθω τιμή με την προοπτική της Εθνικής»

Ιτούδης: «Νιώθω τιμή με την προοπτική της Εθνικής»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την προοπτική της συνεργασίας του με την ΕΟΚ για την Εθνική ομάδα και στάθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μιλώντας για την Εθνική και την προοπτική της συνεργασίας του με την ΕΟΚ, ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε στο Basketnews: «Δεν είναι φήμες. Η Ομοσπονδία έχει δείξει ενδιαφέρον. Δεν είμαστε κοντά ή μακριά. Υπάρχουν θέματα στο τραπέζι. Ο κύριος Λιόλιος και ο κύριος Βατούτιν συναντήθηκαν. Είμαι στην ΤΣΣΚΑ, είναι ένας σπουδαίος οργανισμός με πολλές υποχρεώσεις. Είμαι όμως και πολύ χαρούμενος, νιώθω τιμή για το ότι θέλουν εμένα στην Εθνική. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν μιλήσει και πιστεύω πως θα μιλήσουν και στο μέλλον.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος ήρθε επίσης πιο παλιά στην Μόσχα, ήταν όμως παράξενες οι συνθήκες. Η προσφορά της Ομοσπονδίας δεν αφορά τα “παράθυρα”. Δεν γίνεται αυτό. Ελπίζω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι ενωμένοι στο μπάσκετ. Τώρα, η προσφορά είναι για το καλοκαίρι και για το Eurobasket».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X