Η ΑΕΚ αποχαιρετά την Ευρώπη κόντρα στην Τρεβίζο η ΑΕΚ (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ αποχαιρετά την Ευρώπη κόντρα στην Τρεβίζο η ΑΕΚ (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Τελευταίο Ευρωπαϊκό ματς για την ΑΕΚ την φετινή σεζόν

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τρεβίζο στην Ιταλία (21:00, Cosmote Sport 7) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Η Ένωση έχει αποκλειστεί και μαθηματικά μετά την ήττα από την Φάλκο στο γήπεδο της και πηγαίνει αδιάφορη στην Ιταλία. Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 1-4, ενώ η Τρεβίζο 3-2 που θέλει την νίκη για να δει μήπως μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση από την Φάλκο (4-1).

Τα προβλήματα και οι απουσίες είναι βουνό για τον Στέφανο Δέδα που θα έχει διαθέσιμους μόνο 9 παίκτες. Ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μαυροειδής αναρρώνει από το κορονοϊό, ο Νίκος Παππάς έμεινε στην Αθήνα λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ και ο Βαουλέτ αποτελεί παρελθόν, επιστρέφοντας στην Ισπανία και την Μανρέσα.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι Πάουλο Μάρκες (Πορτογαλία), Αλεξάντρ Ντεμάν (Γαλλία), Ιβόρ Μάτεγιεκ (Τσεχία).

Τα νούμερα του Τρεβίζο – ΑΕΚ

«Η Τρεβίζο έχει χάσει τα δύο τελευταία της παιχνίδια για το BCL, αφού είχε κερδίσει τα προηγούμενα τρία: πάντως, οι Ιταλοί έχουν μόνο νίκες εντός έδρας στη διοργάνωση.

Η AEK θα μείνει εκτός συνέχειας από την φάση των ομίλων για πρώτη φορά στην εξαετή παρουσία της στο BCL: μετρά πέντε διαδοχικές εκτός έδρας ήττες και αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί στη διοργάνωση για εκείνη.

Η AEK επιτρέπει στους αντιπάλους της, να μοιράζουν 22.8 ασίστ κατά μέσο όρο κι αυτή είναι η χειρότερη επίδοση στη διοργάνωση για τη σεζόν 2021-22: η Τρεβίζο μοίρασε 24 ασίστ στο πρώτο ματς με την AEK, η καλύτερη επίδοση για την ομάδα στο BCL.

Ο Χένρι Σιμς έχει κάνει 2+ κοψίματα και στα πέντε παιχνίδια του στο φετινό BCL, ενώ κανένας άλλος παίκτης δεν έχει καταγράψει τέτοια επίδοση σε περισσότερα από τρία ματς: είχε τέσσερα κοψίματα στο τελευταίο παιχνίδι ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση της διοργάνωσης για τη σεζόν 2021-22.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα της ΑΕΚ πέτυχε 22 πόντους στο τελευταίο ματς για το BCL, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει πάνω από 15 πόντους σε διαδοχικά παιχνίδια. Δεν έχει ξεπεράσει τους 10 πόντους σε καμία από τις δύο προηγούμενες συναντήσεις του με ιταλικές ομάδες».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X