Με επική ανατροπή η ΑΕΚ διέλυσε το «παράρτημα» και τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Με επική ανατροπή η ΑΕΚ διέλυσε το «παράρτημα» και τον Παναθηναϊκό (VIDEO)

Πρωταθλήτρια χειμώνα η ΑΕΚ με τεράστια ανατροπή στο β' ημίχρονο στην πολύ δύσκολη έδρα του ισχυρού ΟΦΗ της εποχής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ομάδα που έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και τρία σε διάστημα πέντε ετών, είναι δεδομένο πως έχει επανακτήσει μενταλιτέ πρωταθλήτριας. Και το αποδείκνυε σε κάθε ευκαιρία.

Το φινάλε του πρώτου γύρου της περιόδου 1993-94, μια μέρα σαν σήμερα, περιλάμβανε την επίσκεψη στο Ηράκλειο. Στο γνωστό «παράρτημα», άλλοτε πράσινης και άλλοτε κόκκινης απόχρωσης, η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης και πήρε τη νίκη που την ανέδειξε σε πρωταθλήτρια χειμώνα.

Το παιχνίδι βέβαια, μόνο εύκολο δεν ήταν. Ο αφιονισμένος ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε από την αρχή και κατάφερε να προηγηθεί με τον Αλεξούδη. Οι δύο αλλαγές του Μπάγεβιτς, με την είσοδο των Τσιάρτα και Μητρόπουλου αντί για τους Δημητριάδη και Αγορογιάννη, αποδείχθηκαν καταλυτικές στην εξέλιξη της αναμέτησης. Η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και χτύπησε την κατάλληλη στιγμή.

Αρχικά ισοφάρισε με βολίδα του Αλεξανδρή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με γκολ που έμοιαζαν «σπεσιαλιτέ» του πρώτου σκόρερ εκείνης της σεζόν. Και πριν συνέλθουν οι Κρητικοί, ήρθε η συνέχεια. Ο Ζόραν Σλίσκοβιτς έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ με ένα υπέροχο γκολ, τρέχοντας και αφιερώνοντας την επιτυχία του στο πέταλο όπου οι Ενωσίτες είχαν κάνει το δικό τους πάρτι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X