Σάλος με σχόλιο για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τα γουρούνια μόνο με γουρούνια πάνε» (ΦΩΤΟ)

«Στο εδώλιο τον Φεβρουάριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλο έχει προκαλέσει στην Καλαμαριά -και όχι μόνο- αδιανόητο σχόλιο δημοτικού συμβούλου για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου!

Σύμφωνα με το voria.gr, πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Καλαμαριάς και πρόεδρο της Δημοτικής Εμπορικής και Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς, Ιωάννη Ανδρεάδη, ο οποίος απαντώντας σε ανάρτηση μιας γυναίκας στο Facebook αναφορικά με τα βίντεο, που δημοσίευσε παράνομα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την πρώην σύντροφό του, εξέφρασε απόψεις με τις οποίες εξισώσει τον θύτη με το θύμα.

Το θέμα ανέδειξε η δημοτική παράταξη «Καλαμαριά πρώτη ξανά», η οποία, και αφότου έλαβε γνώση της συγκεκριμένης συμπεριφοράς, ενημέρωσε άμεσα τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, ζητώντας την άμεση αποπομπή του από την προεδρία της ΔΕΤΕΚ, αλλά και την παραίτησή του από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. «Ο Παναγιωτόπουλος γουρούνι ήταν και γουρούνι θα παραμείνει. Αλλά τα γουρούνια μόνο με γουρούνια πάνε», ήταν ένα από τα αδιανόητα σχόλια που έγραψε ο δημοτικός σύμβουλος.


Όπως αναφέρει στο voria.gr ο επικεφαλής της παράταξης, Άρης Τεμεκενίδης, την Κυριακή μία γυναίκα ανάρτησε μία δημοσίευση αναφορικά με τις συνεχείς καταγγελίες, που βλέπουν το φως το δημοσιότητας για την εκδικητική πορνογραφία. Κάτω από την ανάρτηση, λοιπόν, απάντησε ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ, ο οποίος και ανέφερε πως τα θύματα έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τα βίντεο και άρα «είναι συνυπεύθυνες και ηλίθιες».

«Είναι ανήκουστα πράγματα. Δεν γίνεται να ειπωθεί κάτι αντίστοιχο από έναν άνθρωπο και δη ένα δημόσιο πρόσωπο», σχολίασε ο κ. Τεμεκενίδης και πρόσθεσε πως πριν προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, ενημέρωσε προσωπικά τον δήμαρχο. «Ο κ. Δαρδαμανέλης μου είπε πως δεν γνώριζε τίποτα και εμείς ζητήσαμε την άμεση αποπομπή του. Τώρα βρισκόμαστε εν αναμονή των αποφάσεων του δημάρχου», ανέφερε.

Δείτε τα screenshot:

Σάλος με σχόλιο για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τα γουρούνια μόνο με γουρούνια πάνε» (ΦΩΤΟ) Σάλος με σχόλιο για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τα γουρούνια μόνο με γουρούνια πάνε» (ΦΩΤΟ) Σάλος με σχόλιο για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τα γουρούνια μόνο με γουρούνια πάνε» (ΦΩΤΟ) Σάλος με σχόλιο για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Τα γουρούνια μόνο με γουρούνια πάνε» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X