Συγκίνηση, γέλιο μέχρι δακρύων, η δύναμη της αγάπης: Η ΕΡΤ έχει την καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Συγκίνηση, γέλιο μέχρι δακρύων, η δύναμη της αγάπης: Η ΕΡΤ έχει την καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι κάτι δύσκολο- το αντίθετο: είναι σα να έχουμε Κυριακή πρωί κι εσύ να κρύβεσαι στο παρεκκλήσιο την ώρα της λειτουργίας.

Έπειτα, όταν σιγά- σιγά η λειτουργία τελειώνει, μπαίνεις στον κυρίως ναό, πλησιάζεις το δίσκο με τις δωρεές των πιστών και όταν δεν σε βλέπει κανείς (εκτός, εννοείται, από τον Κύριο), εσύ σουφρώνεις τα χρήματα και φεύγεις.

Ναι, δεν είναι καθόλου δύσκολο: το να πει κανείς πως μια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου θα είναι σίγουρα καλή είναι σα να κλέβει εκκλησία. Άπαντες το ξέρουμε εκ των προτέρων πως το συγκεκριμένο δίδυμο παραδίδει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τηλεοπτικά διαμαντάκια («Δύο Ξένοι», «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;», «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Το κόκκινο δωμάτιο»).

Διαβάστε περισσότερα για την καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X