Αυτά είναι τα έσοδα που θα έχει η FIFA από το Μουντιάλ διετίας (ΦΩΤΟ)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Αναβάλλονται οι αγώνες της Αφρικανικής ζώνης για τον Ιούνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εφικτό θεωρεί ο Τζιάνι Ινφαντίνο πως είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, την ίδια στιγμή που ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι κάθετα αντίθετος στο να υπάρξει αλλαγή στο χρονικό διάστημα διεξαγωγής του κορυφαίου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Την εν λόγω ιδέα, η οποία συνεχίζει να απασχολεί πρότεινε ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ… Ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο, από μία πρόσφατη έρευνα ανεξάρτητης επιτροπής για τα κέρδη, την οποία έλαβαν τα μέλη της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η εν λόγω αναφέρει πως σε περίπτωση που η διεξαγωγή του Μουντιάλ γίνει κάθε δύο χρόνια τα έσοδα από τα 5,3 δισεκατομμύρια λίρες, θα φτάσουν στα 8,6 δισεκατομμύρια. Το ποσό αυτό θα προκύψει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις εμπορικές συμφωνίες, αλλά και από τα έσοδα από τα εισιτήρια και την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X