Απίστευτο και τραγικό για την ΑΕΚ - Εφαγε ξανά γκολ καρμπόν, σε πέναλτι που δεν δόθηκε και κόντρα επίθεση του αντιπάλου (VIDEO)

Απίστευτο και τραγικό για την ΑΕΚ - Εφαγε ξανά γκολ καρμπόν, σε πέναλτι που δεν δόθηκε και κόντρα επίθεση του αντιπάλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πληρώνει ξανά τα λάθη των διαιτητών και τη χαμένη συγκέντρωση των παικτών της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και συνέχισε το τραγικό σερί που τρέχει στα τελευταία ματς πρωταθλήματος πριν τα Χριστούγεννα, καθώς αγνοεί τη νίκη από το 2008.

Η Ενωση παρότι προηγήθηκε νωρίς, στη συνέχεια προβλημάτισε και πλήρωσε ξανά τα κενά στο κέντρο και στην αμυντική γραμμή.

Εκτός από τα λάθη της ΑΕΚ, συνέβη παρόμοια φάση χθες στο ΟΑΚΑ, όπως είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ δέχθηκε το γκολ από τον Καμάου σε κόντρα επίθεση, αμέσως μετά τις διαμαρτυρίες της Ενωσης για πέναλτι πάνω στον Μάνταλο. Ανάλογη φάση είχε γίνει και με το πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες, με τους διαιτητές να… κλείνουν τα μάτια και στην κόντρα ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-2.

Εκτός από τα δεδομένα λάθη των διαιτητών που αρνούνται να πάνε στο VAR όταν υπάρχει φάση για την ΑΕΚ, ευθύνες έχουν φυσικά και οι παίκτες της Ενωσης που χάνουν τη συγκέντρωσή τους για να διαμαρτυρηθούν και στη συνέχεια γίνεται το μοιραίο.

Δείτε τη συγκεκριμένη φάση στο 4.24


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X