ΑΕΚ - ΟΦΗ: Για το κακό βράδυ, έχει ευθύνη και ο προπονητής

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Για το κακό βράδυ, έχει ευθύνη και ο προπονητής
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Γιαννίκη στο ματς που ξεκίνησε εξαιρετικά και κατέληξε σε ήττα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς σ’ ένα βράδυ σαν το χθεσινό στο ΟΑΚΑ, ευθύνες έχουν όλοι, με πρώτο τον προπονητή. Άλλωστε το παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο ίδιος ο Αργύρης Γιαννίκης.

Και είχε δίκιο ο τεχνικός της ΑΕΚ όταν είπε πως «ξεκινήσαμε πολύ καλά και μας βγήκε το πλάνο». Είναι αλήθεια. Η ΑΕΚ μπήκε στο ματς πολύ καλά και δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε. Όπως όμως είναι και αλήθεια, πως η ΑΕΚ δεν ήταν καλά προετοιμασμένη για να διαχειριστεί αυτό το καλό ξεκίνημα. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο φέρει ευθύνη ο προπονητής.

Η ΑΕΚ όσο προχωρούσε η ώρα μέσα στο παιχνίδι, από την στιγμή που ο ΟΦΗ ισοφάρισε και μετά, έδειχνε πως αντί να βγάζει αντίδραση, βυθιζόταν όλο και περισσότερο σ’ ένα τέρμα αγωνιστικών παθογενειών. Με τον Γιαννίκη να δείχνει να μην μπορεί να βοηθήσει από τον πάγκο. Άργησε αρκετά να παρέμβει στο ματς, παρότι ήταν ηλίου φαεινότερο πως είχε στραβώσει. Και όταν έκανε την παρέμβαση του, πήρε αποφάσεις που δεν του βγήκαν.

Ούτε ο Σιμάνσκι, ούτε ο Ρότα, που μπήκαν πρώτοι μαζί με τον Ανσαριφάρντ στον γήπεδο, έδωσαν την φρεσκάδα και την ενέργεια και τις ιδέες που χρειαζόταν η ΑΕΚ. Μάλλον το αντίθετο συνέβη. Και ακόμα και η επιλογή του Καρίμ δίπλα στον Αραούχο, που μοιάζει λογική, δεν λειτούργησε με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα από την είσοδο του Ιρανού επιθετικού και μετά. Ενώ όχι τόσο ο Λιβάι, που και πάλι δεν ήταν καλός, αλλά ο Γέβτιτς ίσως να έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι, μήπως και μπορέσει να βάλει σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Κάτι που δεν έγινε σχεδόν καθόλου, ολόκληρο το τελευταίο 20άλεπτο του ματς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X