Απόδραση με 2.62

Απόδραση με 2.62

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ισπανία.

Φούλαμ – Σέφιλντ (21:45): Αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Championship στο ‘Craven Cottage’. Με την Μπόρνμουθ να βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και τη Μπλάκμπερν να πλησιάζει απειλητικά, η Φούλαμ έχει την ευκαιρία να κλείσει τον πρώτο γύρο με αέρα 5 βαθμών από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα φτάνει στην αναμέτρηση από τέσσερις σερί ισοπαλίες, τρεις εκ των οποίων με σκορ 1-1. Το πόσο καλή ομάδα είναι φαίνεται από το γεγονός πως ακόμη και σε μια κακή σχετικά περίοδο, δεν χάνει. Γι’ αυτό και είναι ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για το στοίχημα όχι μόνο της ανόδου, αλλά και του τίτλου. Στις 13Ν-6Ι-3Η, με γκολ 51-18 το ρεκόρ της. Καβαλέιρο, Φρανσουά και Στάνσφιλντ είναι εκτός μάχης. Αμφίβολοι οι Κονγκολό και Σαλομπά.

Κατώτερη του αναμενομένου συνολικά στη σεζόν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά σε καλή κατάσταση εσχάτως. Τελευταία φορά ηττήθηκε στις 6/11, στο 3-1 στην έδρα της Μπλάκμπερν. Ακολούθησε η ισοπαλία με την Κόβεντρι και τρεις σερί νίκες απέναντι σε Ρέντινγκ, Μπρίστολ Σίτι και Κάρντιφ. Ανέβηκε στους 29 βαθμούς και την 14η θέση, στο -6 από τα playoffs. Δύσκολα πάντως θα καταφέρει να τρυπώσει στην 6άδα, ούτε λόγος για περιπέτειες καθώς είναι πολύ καλή για να κινδυνεύσει. Μετράει συνολικά 8Ν-5Ι-8Η, με γκολ 28-28. Φλεκ, Γκεντιούρα και Ο’Κόνελ είναι στη λίστα των τραυματιών. Αμφίβολοι και οι Μπρούστερ, Όλσεν, Νόρινγκτον-Ντέιβις.

Φούλαμ – Σέφιλντ (21:45): Απόλυτα πειστική η παρουσία της Φούλαμ στην κατηγορία. Παίζει σε υψηλό τέμπο, είναι κυριαρχική, έχει αξιοζήλευτη δημιουργία και μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Την ίδια στιγμή καταφέρνει να μην παραμελεί τα ανασταλτικά της καθήκοντα. Καθόλου τυχαίο πως διαθέτει την κορυφαία επιθετική συγκομιδή της Championship και το δεύτερο καλύτερο αμυντικό ρεκόρ. Ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό, βγάζει τον αντίπαλο από την βολή του και δεν χάνει ακόμη κι όταν κάνει κοιλιά. Η Σέφιλντ είναι σκληρή ομάδα αλλά και κομμάτι… ανισόρροπη. Της λείπει η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση. Στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σχετική συνέπεια, αλλά αμυντικά προβληματίζει. Το ρόστερ δεν είναι κακό, στερείται όμως βάθους.

Η Φούλαμ μπορεί να ζορίζεται εσχάτως να πάρει τρίποντα, όμως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για κάτι παροδικό. Στα περισσότερα που στραβοπάτησε είναι εμφανώς ανώτερη. Λίγο η γκίνια, λίγο η κούραση, της έχουν στερήσει την ευκαιρία να τρέχει μόνη της για τον τίτλο από τα μέσα της σεζόν. Συνεχίζει όμως να είναι παραγωγική και να παίζει σε υψηλές στροφές. Για τη Σέφιλντ μοιάζει ήδη υπερβολικό το σερί που έχει και δεν πείθει ότι μπορεί να το συνεχίσει για πολύ ακόμη. Πολύ δύσκολο το έργο της στο ‘Craven Cottage’, ήρθε η στιγμή να δει ξανά την άλλη όψη του νομίσματος. Στηρίζουμε τη Φούλαμ και θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & over 1,5 γκολ στο 2.07 της Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Λεβάντε – Βαλένθια (22:00): Δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχε πέρσι. Και δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που βλέπαμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο λόγος για τη Βαλένθια, η οποία τρέχει ένα τρομερό σερί, έχει βρεθεί στην όγδοη θέση και πλέον μπορεί να κοιτάζει την ευρωπαϊκή έξοδο. Μια άλλη ομάδα πλέον που μπορεί να βάζει στόχους και να έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

Συγκεκριμένα, οι «νυχτερίδες» τρέχουν ένα αήττητο σερί οχτώ αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και στα τέσσερα τελευταία ματς και στις δύο διοργανώσεις έχουν ισάριθμες νίκες. Έχει την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο το σερί της παίζοντας εκτός έδρας με την ουραγό Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις οχτώ βαθμούς έπειτα από 17 αγωνιστικές και δεν έχουν πετύχει νίκη! Οχτώ ισοπαλίες και εννιά ήττες σε 17 ματς για τη Λεβάντε, που δείχνει πως πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό τη φετινή σεζόν.

Λεβάντε – Βαλένθια (22:00): Μάλιστα η Λεβάντε δεν τα κατάφερε ούτε στο Κύπελλο. Αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από την Αλκογιάνο, η οποία παίζει σε μικρότερη κατηγορία. 3-3 τελικό αποτέλεσμα, με την Αλκογιάνο να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι. Τελευταία νίκη που πέτυχε η Λεβάντε σε επίπεδο πρωταθλήματος ήταν στις 10 Απριλίου! 1-0 εκτός έδρας την Εϊμπαρ, που αφορούσε φυσικά το περσινό πρωτάθλημα. Μετά από εκείνη τη νίκη ακολούθησαν 8 ματς για να ολοκληρωθεί η σεζόν και άλλα 17 φέτος, συνολικά 25 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Πετυχαίνει τη Βαλένθια σε καλή κατάσταση και είναι δύσκολο για τη Λεβάντε να φτάσει στην πρώτη της νίκη σε αυτό το ματς. Μοιράσμενο το σετ αποδόσεων στο στοίχημα για ένα ματς που έχει και αρκετή ισοπαλία μέσα. Προσωπικά μ’ αρέσει πολύ η απόδοση του διπλού. Στο 2.62 (Stoiximan) για μια ομάδα αήττητη εδώ και δύο μήνες, απέναντι στη Λεβάντε που δεν έχει κερδίσει από τον Απρίλιο; Εχει μεγάλη αξία η απόδοση και μ’ αυτό θα πάμε στοίχημα στο δευτεριάτικο της La Liga.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X