Απλήρωτος παίκτης στη Ρουμανία ζήτησε χρήματα από τη γυναίκα του για να επιστρέψει σπίτι

Απλήρωτος παίκτης στη Ρουμανία ζήτησε χρήματα από τη γυναίκα του για να επιστρέψει σπίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα στη ρουμανική Γκαζ Μετάν με ποδοσφαιριστή να ζητεί χρήματα από τη γυναίκα του για να μπορέσει να μεταβεί στη Γαλλία.

Η Γκαζ Μετάν που μετέχει στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι σχεδόν πέντε μήνες με τον ποδοσφαιριστή από την Αϊτή, Μπράιαν Αλσούς να ζητεί χρήματα από τη σύζυγό του για να μπορέσει να γυρίσει στη Γαλλία, όπου είναι η γενέτειρά του.

Ο 26χρονος μέσος ζήτησε αρχικά από τον σύλλογο να του καλύψουν τα έξοδα για το αεροπορικό εισιτήριο, ωστόσο η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχουν χρήματα, με το σωματείο των ποδοσφαιριστών να προτίθεται να βοηθήσει αλλά να μαθαίνει πως τους είχε προλάβει η… κυρίας Αλσούς.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπορντό και της Παρί FC πάντως, δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει στη συγκεκριμένη ομάδα και μετά τις διακοπές των γιορτών, τονίζοντας πως «παίζω για μένα και τους οπαδούς, όχι για εκείνους που με κορόιδεψαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X