ΑΕΚ: Οι 11 στο μυαλό του Γιαννίκη για το ματς με τον ΟΦΗ

Γιαννίκης σε παίκτες: «Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τίποτα από την Τρίπολη - Μπράβο στον Τσιντώτα, σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν»
Photo Credits: INTIME

Ποιες είναι οι σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη για το αποψινό ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ σήμερα (19:30) στο ΟΑΚΑ και ο Αργύρης Γιαννίκης έχει στόχο να φύγει η Ενωση με την πολύτιμη νίκη για να παραμείνει σε επαφή με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League.

Ο ομογενής προπονητής της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα δούλεψε τις τελευταίες ημέρες, δεν σκέφτεται να κάνει αλλαγές, σε σχέση με το ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Τα πλάνα του Γιαννίκη για το ΑΕΚ – ΟΦΗ

Στο μυαλό του προπονητή των «κιτρινόμαυρων», υπάρχουν κάποια δεδομένα όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Μισελέν, αριστερά ο Χατζισαφί θα παραμείνει στο βασικό σχήμα λόγω του τραυματισμού του Μοχαμάντι ενώ δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Βράνιες και Τζαβέλλας.

Ο Αντρέ Σιμόες που εξέτισε την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών στον προηγούμενο αγώνα με τον Ιωνικό επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ δίπλα στον Πορτογάλο θα αγωνιστεί ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα ξεκινήσει ο Νορντιν Αμραμπατ, αριστερά ο Στίβεν Τσούμπερ ενώ πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο θα αγωνιστεί ο Πέτρος Μάνταλος.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X