Τάντιτς: Ποια καπνογόνα; Μεγάλωσα με βόμβες να σκάνε δίπλα μου (VIDEO)

Γρανάδα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με ρέγουλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέτρες και πυρσούς δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Άγιαξ στο “Ντε Κάιπ”, για το ντέρμπι με τη Φέγενορντ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ έδωσαν την καλύτερη απάντηση στους οπαδούς της Φέγενορντ, νικώντας 2-0, με τον Ντούσαν Τάντιτς να ξεκαθαρίζει πως η επίθεση στο πούλμαν δεν του κάνει αίσθηση, από τη στιγμή που έχει ζήσει, από κοντά, τους βομβαρδισμούς στη Σερβία.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος ακραίος φορ του Άγιαξ είπε το εξής: «Μου έδωσε κίνητρο. Έπρεπε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε φορά που είναι όλα εναντίον μου, βρίσκω δύναμη. Μη με ρωτάτε αν τρόμαξα, διότι δεν τρόμαξα. Μπορεί να πιστεύετε πως είμαι λίγο τρελός, όμως μεγάλωσα με βόμβες να σκάνε γύρω μου. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος.

Μετά από το πέναλτι για το 0-2 φώναξα dai, που σημαίνει πάμε! Ήθελα να μας δώσω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και δεν ήθελα να μείνουμε ακόμη πιο μακριά από την PSV και από την Φέγενορτ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, διότι δείξαμε ότι ήρθαμε για να κερδίσουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X