Αλαζονεία Μανωλά: «Ήμουν ΑΕΚ, έγινα Ολυμπιακός μόλις πήγα - Αλλος ο Στέλιος, άλλο εγώ!» (VIDEO)

Μανωλάς: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός»

Ο Κωστάκης ο Μανωλάς ξεκίνησε τις γραφικότητες με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς δεν πρόλαβε να πατήσει το… πόδι του στην Ελλάδα και ξεκίνησε τις γραφικότητες λίγο μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο αχάριστος Κωστάκης στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Mega «Super μπάλα», τόνισε πως «Ημουν ΑΕΚτζής και είχε γίνει στο παρελθόν λόγω του θείου μου αλλά από τη στιγμή που πήγα στον Ολυμπιακό τον αγάπησα».

Μάλιστα διαχώρισε το εαυτό του από τον θείο του, λέγοντας «άλλο εγώ και άλλο ο θείος μου».

Ωστόσο, όλοι θυμούνται πως πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της ΑΕΚ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.


Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Χελάκης τον ρώτησε για το λόγο που έχει το δέσιμο αυτό με τον Ολυμπιακό και όχι με την ΑΕΚ από την οποία αναδείχθηκε, αποκρίθηκε: «Γιατί ο κύριος Μαρινάκης με επέλεξε να έρθω στον Ολυμπιακό, όταν έφυγα από την ΑΕΚ, μου έδωσε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία και αναδείχθηκε το ταλέντο μου και η αξία που είχα ως ποδοσφαιριστής».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X