Σαρώνει στις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ!

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πρωτιά Ανδρουλάκη - Μάχη Παπανδρέου με Λοβέρδο για την δεύτερη θέση (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι λίγο αυτό που πέτυχε- το αντίθετο: τα έβαλε με εσωκομματικούς του αντιπάλους οι οποίοι και πολύ περισσότερα «χιλιόμετρα» στον πολιτικό στίβο έχουν γράψει (Γερουλάνος, Καστανίδης) και, σαφέστατα, διαθέτουν μεγαλύτερο όνομα (Λοβέρδος και, προπάντων, Παπανδρέου).

Κι όμως, ο Νίκος Ανδρουλάκης όχι απλά κοίταξε στα μάτια τους πάντες, αλλά τους ανάγκασε να κατεβάσουν το βλέμμα… θορυβωδώς: στον πρώτο γύρο άφησε πίσω του τόσο τον πρώην πρωθυπουργό (ΓΑΠ) όσο και το μεγάλο φαβορί για να περάσει στη δεύτερη Κυριακή (Λοβέρδο).

Μάλιστα, στον «τελικό» πέτυχε επίζηλο θρίαμβο, επικρατώντας του Γιώργου Παπανδρέου με το εκκωφαντικό 68%-32%, δείχνοντας πως ο κόσμος του Κινήματος Αλλαγής δεν επιθυμούσε μια επιστροφή στα παλιά με επίγευση ξαναζεσταμένης σούπας, αλλά ήθελε να ποντάρει σε κάτι νέο, φρέσκο, με μια πιο ευρωπαϊκή πινελιά.

Διαβάστε περισσότερα για τις δημοσκοπήσεις όπου σαρώνει το ΠΑΣΟΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X