Κομπανί: «Οι οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ μάς φώναζαν καφέ μαϊμούδες»

Ο Κομπανί στηρίζει ένα κοινό πρωτάθλημα Βελγίου - Ολλανδίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Άντερλεχτ για το πρωτάθλημα Βελγίου. Ωστόσο, το σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο προπονητής της Άντερλεχτ, Βενσάν Κομπανί, κατήγγειλε πως οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα.

«Επιστρέφω στο σπίτι μου αναστατωμένος. Μας φώναζαν καφέ μαϊμούδες σε όλο το παιχνίδι. Αυτά είναι πράγματα με τα οποία πέρασα δύσκολα. Είμαστε εδώ με ανθρώπους που έδωσαν πολλά για αυτή τη χώρα. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο, όχι για διαπληκτισμό. Θέλω απλά να πάω σπίτι και να περάσω χρόνο με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα« ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ δεν επιβεβαίωσε, ωστόσο κατέκρινε οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά:

«Θέλω να είμαι σαφής. Εάν κάποιος φώναξε κάτι τέτοιο, το κλαμπ δεν τον εκπροσωπεί. Έχουμε μεγάλη διαφορετικότητα στην ομάδα. Αυτοί που τα φωνάζουν αυτά δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας».

Η διοργανώτρια Αρχή τόνισε πως το συμβάν θα ερευνηθεί:

«Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στα γήπεδα μας. Θα ερευνήσουμε τις αναφορές. Έχουμε αποστολή να προστατέψουμε ολόκληρο το ποδόσφαιρο. Όχι μόνο τους προπονητές ή τους παίκτες, αλλά ακόμη και το ball boy».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X